Funder Auto logo (gå til forsiden) Tidsbestilling
Om os         Værkstedet         Timepriser         Peugeot / Citroën         Galleri         Historie         Kontakt
Telefon 86 85 10 73 86 85 10 73
Historie

Funder Autos historie

Funder Auto er et værksted med mange års erfaring, dygtigt peronale og mange gode loyale kunder. Firmaet blev startet i 1983 af Trine og Peder Birkkjær hjemme i garagen, i 1987 flyttede firmaet til Funder's gamle andelsmejeribygninger, først til leje og sidenhen købt. Der er det blevet drevet af Peder Birkkjær, med sønnen Kasper Birkkjær som fabelagtig mekaniker. Der har igennem årene været adskillige lærlinge, og efterfølgende svende. Firmaet har altid haft kunden i højsædet og udført sit erhverv med ære og omtanke.

I 2010 krævede tankerne omkring firmaet's fremtid for alvor at blive taget alvorlig. Det blev svigersønnen Filip Schjølin Birkkjær, som greb udfordringen, om at fører firmaet videre. Han overtog værkstedet pr. 1. april 2011. Filip er en dygtig mekaniker, som er udlært hos Peugeot og med samlet 14 års erfaring fra Peugeot, Citroen og Land Rover værksteder.

Filip er rigtig glad for sin beslutning, for de mange loyale kunder der fortsat er trofaste i forretnigen og for de mange nye, som er kommet til sidenhen. Funder Autos holdning er at med ærlighed og omhu kommer man længst. Kunden er fortsat i højsædet og arbejdet udføres stadig med ære og omhyggelighed.

Overtagelsen førte en dejlig modernisering af værksted og øvrige omgivelser med sig. Lokalerne er idag dejlige lyse, rene og indbydende.

Peder og Trine er stadig at finde på matriklen. De har startet firmaet Birkkjær Biler, som udelukkende er en bilsalgsforretning.  De er rykket over på den anden side af gårdespladsen, i det gamle ostelager. Det vil sige at firmaet et blevet til 2, Funder Auto, som er værkstedet og ejes af Filip Birkkjær og Birkkjær Biler som er salgsbiler og ejes af Peder Birkkjær.


  Services
  Service   Service
  Syn   Syn
  Aircondition   Aircondition
  Skader   Skader
  Undervognsbehandling   Undervognsbehandling
  Kundebil   Kundebil
  Dæk og fælge   Dæk og fælge
    Nyheder
  Galleri
Funder Auto    ·    Funderskolevej 13 A    ·    8600 Silkeborg    ·    Telefon: 86 85 10 73    ·    E-mail: kontakt@funderauto.dk
Created by: Imagehuset